Бизнес Травъл ЕйджънсиТуроператорхотелхотелихотелски комплексхотелско настаняванехотелски апартаментиваканционно селищевилиПочивка в Гърцияпочивка в Турциярезервацияхотелска резервацияхотелски резервацииваканцияпътуванепочивкаекскурзиякруизнощувка нощувка със закуска All inclusive уикенд програмипакетна ценапакетпрограмачартърчартърна програмаполетавтобуссамолетмаршуртПочивка в Тунисдалечни дестинациихотели в Българияхотели в чужбинасамолетни билетизастраховкирент а кар /rent a car /бизнес хотелиградски хотелипланински хотелиспа хотелиSPA hotelбутикови хотелилуксозни хотели
Business Travel Agency - For Your Business, Holiday and Smile!
For Your Business, Holiday and Smile!
тел.: 02 981 8942 email: office@businesstravel.bg НОВ АДРЕС: ул. Велико Търново 17, София 1504, България | Контакти
Бизнес туризъмХотели в БългарияХотели в чужбинаСамолетни билетиПочивки и екскурзииИзберете от нашите оферти за Промоции и празници
екскурзиякруиз
Хотели в България
нощувка със закуска All inclusive
Хотели в чужбина
пакетна ценапакет
Почивки и екскурзии
чартърчартърна програма
Преглед на промоция
Търси
посетете страницата на Business Travel във Facebook

Великденски и Септемврийски празници в Белград 2018 г. - автобусна програма

резервация
 
Великденски и Септемврийски празници в Белград 2018 г. - автобусна програма
Великденски и Септемврийски празници в Белград 2018 г. - автобусна програма
увеличи
 2 от Великденски и Септемврийски празници в Белград 2018 г. - автобусна програма
 2 от Великденски и Септемврийски празници в Белград 2018 г. - автобусна програма
увеличи
 3 от Великденски и Септемврийски празници в Белград 2018 г. - автобусна програма
 3 от Великденски и Септемврийски празници в Белград 2018 г. - автобусна програма
увеличи
 4 от Великденски и Септемврийски празници в Белград 2018 г. - автобусна програма
 4 от Великденски и Септемврийски празници в Белград 2018 г. - автобусна програма
увеличи
виж налявовиж надясно
нощувка нощувка със закуска завлачи наляво/надясно
Маршрут/ Крайна дестинацияСофия - Белград - София
Продължителност на пътуването4
Нощувки3

транспорт с автобус, 3 нощувки със закуски в хотел SRBIJA 3* - централно разположен (http://hotelsrbija.com/sr/),
1 празнична вечеря с жива музика и включена напитка за „добре дошли“, водач от агенцията,
туристическа програма в Топола, панорамна автобусна и пешеходна обиколка на Белград

Направи резервация за Великденски и Септемврийски празници в Белград 2018 г. - автобусна програма
пакетна цена
Подробно описание на Програмата
пакет
програма
Цени
чартър

Великденски и Септемврийски празници в Белград 2018 г. - автобусна програма

06.04.2018 г.; 21.09.2018 г.

4 дни/ 3 нощувки

ПРОГРАМА

1 ден София – Топола - Белград
Отпътуване от София в 08.00 ч. от пл. Ал. Невски по маршрут: София - Калотина – Топола - Белград. Попътно разглеждане на Топола – едно от съкровищата на старите владетели, град в сърцето на район Шумадия, неизменно свързан с династията Караджорджевич. Бившата лятна резиденция на Караджорджевич е превърната в музей, в която са изложени негови лични вещи и оръжия. За славното минало на града напомнят църквата Св. Богородица, скромна отвън, но отвътре с пищен иконостас и внушителна статуя на Караджорджевич. Разположен високо над Топола на връх Oпленач, се намира семейният мавзолей на Караджорджевич и църквата Св. Георги, като комплексът е една от най - историческите забележителности в тази част на Шумадия. Църквата е с пет впечатлителни купола и е облицована отвън с бял мрамор. Богатият интериор зашеметява със стенописи и мозайки от 6-те сръбски манастира. Притежава 725 композиции и 1500 фигури от 40 милионен мозаечен фаянс в 15 000 нюанса. Тук ще намерите гробниците на Караджорджевич и Петър Първи I (1903-1921 г.) в централната част на църквата, като Крал Петър I проектира църквата, което отнема години докато се построи. В криптата на църквата се намират гробове на 22 члена на кралското семейство. Княз Александър и крал Александър I, са също погребани тук. Този регион е синоним на добро грозде и хубаво вино. Според историческите данни, лозята тук произвеждат такава изобилна реколта по времето на принц Милош, че не е имало достатъчно място за съхранение на гроздето. Днес, гроздето и виното са символи на всяко село в региона. Най – известната изба е Кралската, на чиито два подземни етажа са разположени 99 бъчви при постоянна температура от 8°C, като всяка съдържа по 4 000 л вино. По желание и срещу допълнително заплащане – дегустация на местни марки вина. Продължаване за Белград - столицата на Сърбия. Настаняване в хотел 3*** - централно разположен. Нощувка.

2 ден Белград
Закуска. Панорамна и пешеходна обиколка на Белград - Скупщината, площад Теразие, Националното събрание (Скупщината), площада на Републиката, Студентски площад, Варуш капия, Нови Белград, Топчидерско бърдо, площад Освобождение, площад Славия, площад Николу Рашица, Катедралният храм Св. Сава. Свободно време в центъра на града и разходка по главната пешеходна търговска улица Кнеза Михайлова, достигаща до крепостта Калемегдан. По желание и срещу допълнително доплащане разходка с корабче с включена напитка, кафе и сладки. Празнична вечеря с жива музика и включена напитка за „добре дошли“. Нощувка.

3 ден Белград - Нови Сад - Белград
Закуска. Свободно време или по желание еднодневна екскурзия срещу допълнително доплащане до Нови Сад – вторият по големина град в Сърбия. Пешеходна обиколка в централната част на града с Големия площад, Кметството, Катедралата Дева Мария – католически храм в готическа архитектура, православната църква Свети Георги. Нови Сад е вторият по големина град в Сърбия, разположен на река Дунав с една почертана европейска атмосфера, наричан още „градът на падащите мостове“. Свободно време за разходка из града. Връщане в хотела. Нощувка.
4 ден Белград - София
Закуска. Свободно време. Отпътуване за България. Пристигане в София вечерта.


 

 

Намерете друга дестинацияизбери друга програма в Сърбия
Направи резервация за Великденски и Септемврийски празници в Белград 2018 г. - автобусна програма
хотелски резервации
Copyright by Business Travel Agency Ltd.Developed by LadgerDesigned by Calipers